Vakantie Sénégal Riu Baobab

Saloum eilanden in Senegal: Avonturen in het hart van de natuur

De Saloum Eilanden, een archipel van schilderachtige eilanden in Senegal, zijn een waar paradijs voor reizigers die op zoek zijn naar avontuur en rust. Met Vakantie Sénégal Rui Baobab dompel je jezelf onder in de ongerepte natuur van deze archipel en ontdek je de verborgen schatten van de Saloum-eilanden tijdens onvergetelijke excursies.

De Saloum-eilanden: een heiligdom voor biodiversiteit

De Saloum-eilanden staan bekend om hun uitzonderlijke biodiversiteit en herbergen een verscheidenheid aan mariene, kust- en landecosystemen. Verken weelderige mangroven, rustige lagunes en ongerepte zandstranden terwijl je een groot aantal vogels, vissen en andere diersoorten observeert die op deze ongerepte eilanden leven.

Excursies op de Saloum Eilanden: beleef het avontuur

Onze excursies op de Saloum-eilanden zijn ontworpen om je een authentieke en meeslepende ervaring te bieden in het hart van de natuur. Of je de eilanden nu per boot, kajak of te voet wilt verkennen, we hebben activiteiten voor alle avontuurlijke niveaus.

Boottocht in de mangroven

Maak een boottocht door de mangroven van de Saloum-eilanden en ontdek de natuurlijke schoonheid van deze unieke ecosystemen. Bewonder de diversiteit aan flora en fauna terwijl je leert over het ecologisch belang van mangroven voor het evenwicht van het ecosysteem.

Vogels kijken

De Saloum-eilanden zijn een paradijs voor vogelaars, met een grote verscheidenheid aan trek- en standvogelsoorten. Ga op vogelexcursie en ontdek soorten als roze flamingo’s, pelikanen en nog veel meer in hun natuurlijke habitat.

Boek je excursie met Vakantie Senegal Rui Baobab

Mis de kans niet om de schoonheid en diversiteit van de Saloum Eilanden te ontdekken tijdens je verblijf in Senegal. Boek nu je excursie met Vakantie Senegal Rui Baobab en laat ons je begeleiden door deze unieke bestemming. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen op de Saloum Eilanden.