Vakantie Sénégal Riu Baobab

Bandia Ranch

Bandia Ranch, genesteld in het hart van Senegal, is een must-see bestemming voor natuurliefhebbers en safariliefhebbers. Dit natuurreservaat biedt een zeldzame kans om indrukwekkende wilde dieren van dichtbij te observeren in een ongerepte en betoverende omgeving.

Tijdens je bezoek aan Bandia Ranch krijg je de kans om op safari te gaan en verschillende iconische Afrikaanse dieren te ontmoeten, waaronder majestueuze giraffen, imposante neushoorns, elegante antilopen en nog veel meer. Of je nu op jeepsafari gaat of op een kameel, elk moment op Bandia Ranch belooft onvergetelijke ontmoetingen met wilde dieren.

Naast safari’s biedt Bandia Ranch ook een scala aan activiteiten voor het hele gezin, waaronder begeleide vogel- en plantobservatietochten te voet, mountainbiken door de Afrikaanse bush en ontspannen bij het zwembad in de rust van de natuur.

Rancho Bandia

Boek nu je Bandia Ranch avontuur met Vakantie Senegal Riu Baobab en dompel je onder in het hart van de Senegalese wildernis. Neem contact met ons op om je bezoek te regelen en laat ons je begeleiden door een onvergetelijke ervaring op Ranch de Bandia, waar de magie van Afrika op je wacht bij elke bocht.