Vakantie Sénégal Riu Baobab

Lompoul woestijn Senegal: Authentieke ervaringen met Vakantie Sénégal Rui Baobab

De Lompoul-woestijn, een uitgestrekt gebied van majestueuze duinen in het hart van Senegal, biedt een uniek en fascinerend uitje voor avontuurlijke reizigers. Met Vakantie Sénégal Rui Baobab duik je in het hart van dit spectaculaire landschap en ontdek je de wonderen van de woestijn tijdens onvergetelijke excursies.

De Lompoul-woestijn: een oase van rust

De Lompoul-woestijn ligt ongeveer 150 kilometer ten noorden van Dakar en is een echt verborgen juweeltje. De uitgestrekte gouden zandvlakten en glooiende duinen zijn een adembenemend gezicht, terwijl de vredige stilte die hier heerst een sfeer van sereniteit en rust creëert.

Excursies in de Lompoul-woestijn: beleef het avontuur

Onze excursies in de Lompoul-woestijn zijn ontworpen om je een authentieke en meeslepende ervaring te geven. Of je nu wilt sandboarden op de duinen, de zon wilt zien ondergaan vanaf de top van een duin of een nacht onder de sterren wilt doorbrengen in een traditioneel kamp, we hebben activiteiten naar ieders smaak.

Sandboarden in de duinen

Voor sensatiezoekers is sandboarden een must in de Lompoul woestijn. Glijd op volle snelheid de zandduinen af en voel de adrenaline stromen terwijl je de steile hellingen afglijdt.

Magische zonsondergang

Geniet van een onvergetelijk uitzicht op de zonsondergang vanaf de top van een duin. Laat je omhullen door de warme gouden tinten van de hemel terwijl de zon langzaam over de horizon verdwijnt en een adembenemend panorama creëert.

Boek je excursie met Vakantie Senegal Rui Baobab

Mis de kans niet om de schoonheid en magie van de Lompoul-woestijn te ontdekken tijdens je verblijf in Senegal. Boek nu je excursie met Vakantie Senegal Rui Baobab en maak je klaar voor onvergetelijke avonturen in deze betoverende woestijn. Neem contact met ons op voor meer informatie en laat ons je begeleiden door deze unieke ervaring.