Vakantie Sénégal Riu Baobab

Het roze meer van Senegal : Onvergetelijke excursies in Senegal

Roze meer, ook bekend als Lac Retba, is een van de meest iconische bestemmingen van Senegal. Dit meer ligt dicht bij Dakar en biedt bezoekers een unieke ervaring met zijn prachtige roze water en pittoreske omgeving. Met Vakantie Sénégal Rui Baobab dompel je jezelf onder in het hart van dit natuurwonder tijdens onvergetelijke excursies.

Het Roze Meer dankt zijn naam aan de roze tint van het water, die het gevolg is van de aanwezigheid van speciale algen en micro-organismen. Dit maakt het tot een fascinerende plek om te ontdekken en te verkennen. Naast de kenmerkende kleur staat het meer ook bekend om zijn zoutpannen, waar arbeiders op traditionele wijze zout winnen, wat een schilderachtig schouwspel oplevert voor bezoekers.

Excursies naar het roze meer: een authentiek avontuur

Onze roze meer excursies zijn ontworpen om je een meeslepende ervaring te geven in het hart van dit spectaculaire landschap. Onder begeleiding van ervaren lokale gidsen ontdek je de geheimen van het meer, de fascinerende geschiedenis en unieke tradities.

4×4 tour rond het meer

Een van de hoogtepunten van onze excursies is de 4×4-tocht rond Lac Rose. Stap aan boord van onze terreinwagens en rijd langs de oevers van het meer, terwijl je geniet van het panoramische uitzicht op het sprankelende water en de omliggende landschappen. Onze gidsen geven je interessante informatie over de geologie, fauna en flora van de regio.

Mis de kans niet om de schoonheid en authenticiteit van Lac Rose te ontdekken tijdens je reis naar Senegal. Boek nu je excursie met Vakantie Sénégal Rui Baobab en laat je betoveren door de magie van deze unieke plek. Neem contact met ons op voor meer informatie en maak je klaar voor een onvergetelijk avontuur in het hart van Lac Rose Senegal.