Vakantie Sénégal Riu Baobab

Excursies vanuit Hotel Lamantin Beach

Excursies vanuit Hotel Lamantin Beach. Welkom bij Hotel Lamantin Saly, jouw toegangspoort tot unieke avonturen in het hart van Senegal. In dit artikel verkennen we uitzonderlijke excursies vanuit deze bevoorrechte locatie, met onvergetelijke ervaringen voor Nederlandse bezoekers op zoek naar avontuur en authentieke ontdekkingen.

1. Excursies vanuit Hôtel Lamantin : Bosjes en dorpen van de Sine Saloum

Dompel je onder in een fascinerende ontdekkingsdag door de bush en pittoreske dorpjes van de Sine Saloum, met vertrek vanuit Hôtel Lamantin Saly. Ontmoet lokale gemeenschappen, ontdek de authentieke cultuur en ontdek de verborgen schatten van deze ongerepte regio. Ontdek hier onze excursies.

2. Ontmoetingen in de natuur: Bandia Reservaat en Lac Rose

Excursies vanuit Hôtel Lamantin
Ga op een betoverend avontuur vanuit Hotel Lamantin Beach met een gecombineerde excursie naar het Bandia-reservaat en het legendarische Lac Rose. Verken de diverse wilde dieren in het reservaat en ervaar de magie van Lac Rose, bekend om zijn prachtige kleuren. Lees hier meer over onze excursie.

Boeiende halve dag : Bandia Reservaat

Excursies vanuit Hôtel Lamantin
Voor een korter maar evengoed de moeite waard uitje kies je voor een halve dag naar het Bandia Reservaat. Ontmoet majestueuze giraffen, indrukwekkende neushoorns en andere wilde dieren tijdens deze unieke ervaring met vertrek vanuit Hotel Lamantin Saly. Lees hier meer over onze excursie.

4. Saint-Louis en Lompoul in twee dagen

Excursies met vertrek vanuit Hotel Lamantin
Ontdek het culturele erfgoed van Saint-Louis en de uitgestrektheid van de duinen van Lompoul tijdens een tweedaagse excursie met vertrek vanuit Hotel Lamantin Saly. Dompel jezelf onder in de geschiedenis, proef heerlijke lokale gerechten en bewonder het spectaculaire landschap. Ontdek onze excursie

Conclusie

Hotel Lamantin Saly biedt met zijn zorgvuldig ontworpen excursies een onvergelijkbare ervaring voor Nederlandse reizigers. Of je nu de natuur, cultuur of het avontuur wilt ontdekken, deze excursies vanuit het hotel beloven onvergetelijke momenten in het hart van Senegal. Ontdek en creëer blijvende herinneringen vanuit dit luxe toevluchtsoord.