Vakantie Sénégal Riu Baobab

Excursie met vertrek vanuit Hotel Filaos Club Marmara Saly

Welkom in Hotel Filaos Club Marmara Saly, jouw toegangspoort tot onvergetelijke ervaringen in Senegal. In dit artikel nodigen we je uit om de charmes van dit uitzonderlijke etablissement te ontdekken en een spannend avontuur aan te gaan door middel van zorgvuldig geselecteerde excursies. Of je nu een Nederlandse reiziger bent op zoek naar authenticiteit of een gast in het Filaos Hotel, bereid je voor om verleid te worden door de culturele en natuurlijke rijkdom van deze unieke regio.

Excursies vanuit Hotel Filaos Club Marmara Saly

Ontdekkingsdag in de bush en dorpen van de Sine Saloum
Ontdek de magie van de bush en de dorpen van de Sine Saloum. Ontmoet de lokale gemeenschappen, verken de ongerepte natuur en geniet van een meeslepende ervaring.

Link: Bush en dorpen van de Sine Saloum Excursie

Bandia Reservaat en Lac Rose excursie

Verken het Bandia Reservaat, een dierenparadijs, en duik in het zoute water van Lac Rose. Er staat je een dag vol ontdekkingen en adembenemende landschappen te wachten.

Link: Excursie Bandia Reservaat en Lac Rose

Excursie van een halve dag naar Bandia Reservaat

Er staat je een avontuur van een halve dag te wachten in het Bandia Reservaat. Ontmoet de plaatselijke wilde dieren, waaronder majestueuze neushoorns, en dompel je onder in de natuurlijke schoonheid van deze ongerepte omgeving.

Link: Halve dag Bandia Reservaat

Gecombineerde dagtour

Verken Île Coquillage, de pittoreske vissershaven en het ambachtelijke dorp Mbour tijdens een dagtocht. Een totale onderdompeling in de Senegalese cultuur staat je te wachten.

Conclusie

Kortom, Hotel Filaos Club Marmara Saly biedt veel meer dan alleen een plek om te verblijven – het is een toegangspoort tot uitzonderlijke avonturen in het hart van Senegal. Met onze zorgvuldig ontworpen excursies ontdek je de culturele diversiteit, natuurlijke schoonheid en warme gastvrijheid van deze unieke regio. Boek nu je verblijf en dompel jezelf onder in een ervaring die in je reisherinneringen gegrift zal blijven.